top of page
VALMENTAJIEN SÄÄNNÖT

Helsinki Ringette pyrkii tarjoamaan jäsenilleen parasta mahdollista valmennusta. Tästä huolehditaan tarkalla valmentajien valinnalla ja heidän kouluttamisellaan. Lisäksi jokainen seuran valmentaja on sitoutunut seuraaviin sääntöihin:

Toimin esimerkillisesti ja hyvien käytöstapojen mukaisesti harjoitus- ja ottelutapahtumissa. Tervehdin aina pelaajia, valmentajia, joukkueen ja seuran taustahenkilöitä sekä vanhempia harjoitus- ja ottelutapahtumissa.

 

Jaan seuran arvot valmennuksessani: avoimuus, ilo, taito, välittäminen ja terveet elämäntavat. Noudatan seuran kasvatuksellista linjaa.

 

Seuraan seuran toiminta-ajatusta; valmennan joukkuetta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti joukkueen tavoitteista ja tasosta riippumatta. Valmennan pelaajiani kokonaisvaltaisesti ja tasapuolisesti. Ohjaan ja opetan rakentavasti sekä positiivisuuden kautta.

 

Kunnioitan otteluiden ja turnausten erotuomareita ja toimitsijoita. Toimin asiallisesti vastustajan pelaajia pelaajia ja taustaryhmää kohtaan.

 

Teen yhteistyötä joukkueen taustaryhmän kanssa joukkueen ja pelaajien parasta ajatellen. Olen valmis keskustelemaan vanhempien kanssa heidän lapsestaan ja joukkueen valmennustoiminnasta.

 

Teen yhteistyötä seuran muiden valmentajien ja joukkueiden kanssa.

 

Kehitän itseäni kouluttautuen ja olemalla kiinnostunut itseäni koskevista valmennuksellisista asioista.

 

Sitoudun valmennustehtävään sekä noudatan seurassa ja joukkueessa sovittuja sääntöjä.

 

Noudatan terveellisiä elämäntapoja ja päihteettömyyttä toimiessani seuratoiminnassa.

bottom of page