Ringettekoulu on luistelun alkeiden harjoittelua niin vasta ensi kertaa luistimille menijöille, kuin jo hieman luistelua harrastaneille lapsille.

 

Opettelemme luistelua eteenpäin ja taaksepäin, pujottelua ja pysähtymistä. Ringettekoulussa lapsi oppii leikin kautta luistelemaan. Harjoittelun ohessa opetellaan myös ringeten alkeita.

 

Keväisin osallistutaan jokavuotiseen ringettekouluturnaukseen. 

 

Ringettekoulun syyskausi 2021 alkaa Malmin jäähallilla lauantaina 4.9.2021.

Tule paikalle Malmin jäähallin pelaajaovelle viimeistään 11.15 - jääaika 11.30-12.15 (30 min aiempia vuosia myöhemmin). Kaksi syksyn ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia tutustumiskertoja.

Syyskauden hinta 85 euroa. Lisäksi tulee itse hankkia ringettekoululisenssi Suomisport.fi palvelusta (vakuutuksellinen tai vakuutukseton). Ohje lisenssin ostoon tulossa tähän. Ringettekoululisenssi toimii myös pääsylippuna ringettekoulujen päätösturnaukseen.

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin. (Ongelmatapauksessa voit olla yhteydessä sähköpostilla: ringettehelsinki@gmail.com)

Terkuin,

rehtori Kirsi Tuomi 

 

Mitä mukaan?

 

Mukaasi tarvitset vain teroitetut luistimet (mielellään nauhalliset hokkarit), kypärän (pyöräilykypärä käy alussa) ja talvihansikkaat. Jos ostat uuden kypärän, kannattaa ostaa oikea kypärä, ei kolmiomerkillä varustettua harjoituskypärää.

 

Mailan saat lainaksi ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähalli ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

 

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringetten pelaajia. Varsinainen valmennusvastuu ja opeteltavien asioiden toteutustapa kuuluu seuran junioripäällikölle. 

 

Tietoa ringetestä löytyy https://ringette.skrl.fi/fi/Info/Miten+mukaan.html

 

Tervetuloa tutustumaan ja oppimaan taitavaksi luistelijaksi ringeten parissa!

2020-2021 - RK.jpg
RINGETTEKOULU