top of page
LUISTELU- JA RINGETTEKOULU

Helsinki Ringeten luistelu- ja ringettekoulu on 3–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntakerho, jossa opitaan leikin ja hauskanpidon kautta luistelemaan ja harjoitellaan ringetessä sekä ylipäätään joukkuelajeissa tarvittavia taitoja. Tavoitteenamme on luoda lämmin ja kannustava ympäristö, jossa saa huoletta kokeilla, yrittää, onnistua ja epäonnistua. Keväisin osallistumme ringettekoulujen väliseen päätösturnaukseen. Ringettekoulussa voi joustavasti siirtyä tasoryhmästä toiseen, ja siitä edelleen joukkuetoimintaan taitojen karttuessa ja kiinnostuksen kasvaessa.

Helsinki Ringeten ringettekoulun vuoden 2023 viimeiset ringettekoulujäät (2.12., 9.12. ja 16.12.) ovat nyt täysin ilmaiset ensikertalaisille sekä vielä melko uusille tulokkaille! Ennen vuodenvaihdetta ja kevätkauteen siirtymistä on siis sopiva hetki tulla jäälle kokeilemaan ja kokemaan ringeten huumaa. Ringettekoulumme jatkuu samaan tapaan lyhyen joulutauon jälkeen. Joulukuun kerroilla pääsemme vielä seikkailemaan lumiseen maailmaan ja leikkimään tonttujen kanssa. Lue alta lisää ja ilmoittaudu linkin kautta mukaan kokeilemaan!

Aika ja paikka: Malmin jäähallilla lauantaisin klo 11.15-12.00. Suosittelemme tulemaan jäähallille 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua, jotta varusteiden ja kuulumisten vaihtoon jää mukavasti aikaa. Jäällä toimimme suurimmaksi osaksi ryhmissä, jotta jokainen lapsi saa omalle taitotasolleen sopivaa ja itselleen mieleistä tekemistä.

Syyskauden hinta on 59€ (+ringettelisenssi). Syyskauden viimeinen ringettekoulukerta on 16.12.2023. Kevät- ja koko kausi huipentuu huhtikuussa järjestettävään päätösturnaukseen. Jokaiselle Helsinki Ringeten luistelukoulun uudelle tulokkaalle tarjotaan kaksi ilmaista kokeilukertaa ennen, kuin sitovaan toimintaan osallistumisesta tarvitsee päättää.

Sitovaan luistelukoulutoimintaan mukaan tulevalle lapselle tulee hankkia ringettelisenssi (löytyy sekä vakuutuksettomana että vakuutuksellisena, hinta 1528€). Lapset eivät ole vakuutettuja seuran taholta. Ringettelisenssi ostetaan Suomisport.fi -palvelusta. Paikan päällä kopissa pystymme myös ohjeistamaan lisenssin ostamisessa.

Tulkaa tutustumaan, josko meidän juttu olisi myös teidän juttu!

Rekisteröi lapsesi seuran MyClub-järjestelmään alla olevan linkin kautta. Luotuasi lapsellesi tunnukset pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan toivottaa

ringettekoulun rehtori Paula Mikkola (ringettekoulu@helsinkiringette.fi)

For the information on our ringette and skating school in English, check here!

Rehtorin varustelista

 

Pakolliset:

 

Tärkeät:

  • Hanskat

  • Kevyt takki ja vettähylkivät housut

  • Juomapullo


Suositellaan lisäksi:

  • Kaulasuoja

  • Polvisuojat

  • Kypärään kiinnitettävä ristikko

Mailan saa käyttöön ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähallissa ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringeten pelaajia. Luistelukoulun ja juniorijoukkueiden valmennustoiminnasta vastaa seuran junioripäällikkö. 

Tietoa ringetestä lajina löytyy ringetteliiton sivuilta

Tervetuloa mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa!

opi_luistelukoulu.jpeg

Psst! Ringettekoulun toimintaa ja uutisia voit seurata ottamalla haltuun seuran somekanavat:

Facebook: Helsinki Ringette

Instagram: @helsinkiringette

A_edited.jpg

Maksullinen
parkkis

Lisenssin osto-ohje:

Avaa linkki Suomisport.fi

-> kirjaudu/rekisteröidy

-> osta lisenssi/pelipassi

-> valitse henkilö

-> hae laji: ringette

-> valitse lisenssi (LK1 tai LK2)

-> valitse seura: Helsinki Ringette

-> maksa.

 

Lisenssin oston jälkeen MyClub-jäsentiedot täydennetään lisenssitiedolla kohtaan LISENSSI-ID.

Yhteistyössä

Terapiste.webp
Kiekko-&Ringettekerho (1).jpg

Helsinki Ringette järjestää yhteistyössä jääkiekkoseura IHK:n kanssa maksuttoman, noin 5–7-vuotiaille lapsille suunnatun matalan kynnyksen Kiekko- & Ringettekerhon Pukinmäen urheilupuistossa. KiRi-kerhossa opetellaan yhdessä luistelun alkeita leikkien ja pelien kautta. Aikasempaa luistelu- tai jäälajikokemusta ei osallistuakseen tarvitse. 

  

Harjoittelu on vapaamuotoista, mutta pitää sisällään aina ohjattuja leikkejä, pelejä ja luistelun perusharjoitteita. Aikaa jää myös omalle harjoittelulle ja yhdessä tekemiselle!  

Aika ja paikka: KiRi-kerholaiset kokoontuvat joulukuussa torstaisin viikoilla 49, 50 ja 51 klo 17.00–18.00 Pukinmäen urheilupuiston tekojääkaukalossa. Tarkemmat päivämäärät ovat 7., 14. ja 21.12.2023. 

 

Varusteeksi KiRi-kerhoon et tarvitse alkuun kuin hokkari- eli jääkiekkoluistimet, kypärän (suositellaan ristikollista tai muulla kasvosuojuksella), juomapullon sekä säänmukaista, lämmintä vaatetusta. Muista myös ottaa mukaan leikkimielinen asenne sekä halu kokeilla ja oppia uutta! 

 

Pakollisten kypärän ja luistimien lisäksi suosittelemme (jääkiekko)hanskojen ja kaulasuojan käyttöä. Luistelutaitojen karttuessa oman mailan voi ottaa mukaan treeneihin.

 

Suosittelemme ostamaan lapselle ringettelisenssin (ohjeet yllä). Lapset eivät ole vakuutettuja seurojen puolesta ja lisenssi toimii täten varmistuksena, että huoltajat ovat tietoisia lapsensa mahdollisista voimassaolevista vakuutuksista. Lisenssin voi ostaa vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Lisenssi on myös tarpeen niille, joita kiinnostaa lähteä mukaan seuratoimintaan (Helsinki Ringeten ja IHK:n maksulliset luistelukoulut sekä joukkuetoiminta).

  

Osoite ja saapumisohjeet: Pukinmäen urheilupuiston tekojääkaukalo, Kenttätie 3. Pukinmäen urheilupuiston välittömään läheisyyteen pääsee linja-autoilla 61, 69 ja 70. Pukinmäen juna-asema sijaitsee noin kilometrin päässä puistosta. Urheilupuistosta löytyy hyvin parkkipaikkoja.  

Lisätietoja saa junioripäällikkö Joni Virherlaaksolta sähköpostitse junioripaallikko@helsinkiringette.fi tai luurinkin kautta 045 855 3222 (myös WhatsApp). 

Pukinmäki
PUKINMÄEN MAKSUTON KIEKKO- JA RINGETTEKERHO
bottom of page