Ringettekoulu on luistelun alkeiden harjoittelua niin vasta ensi kertaa luistimille menijöille, kuin jo hieman luistelua harrastaneille lapsille.

 

Opettelemme luistelua eteenpäin ja taaksepäin, pujottelua ja pysähtymistä. Ringettekoulussa lapsi oppii leikin kautta luistelemaan. Harjoittelun ohessa opetellaan myös ringetten alkeita.

 

Keväisin osallistutaan jokavuotiseen ringettekouluturnaukseen. 

 

Ringettekoulun syyskausi 2020 alkaa Malmin jäähallilla lauantaina 5.9.2020.

Jääaika 11.00-11.45 - hyvissä ajoin paikalle rauhassa pukemaan ja nauttimaan kopin tunnelmasta!

Syyskauden hinta 85 euroa. Hintaan sisältyy vakuutuksellinen ringettekoululisenssi, joka on myös pääsylippu ringettekoulujen päätösturnaukseen!

Lisätiedot: ringettehelsinki@gmail.com

Nina Sundell 0405639079

Kirsi Tuomi 

 

Mukaasi tarvitset vain teroitetut luistimet (hokkarit tai kaunoluistimet), kypärän (pyöräilykypärä käy alussa) ja talvihansikkaat.  Jos ostat uuden kypärän, kannattaa ostaa oikea kypärä, ei kolmiomerkillä varustettua harjoituskypärää!

 

Mailan saat lainaksi ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähalli ei ole kovin kylmä, joten paksumpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

 

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringetten pelaajia. Varsinainen valmennusvastuu ja opeteltavien asioiden toteutustapa kuuluu seuran junioripäällikölle. Lisäksi jäällä on tarvittaessa mukana myös ohjaajia, lähinnä kaikkein pienimpien luistelijoiden avustajina.

 

Tietoa ringetestä löytyy https://ringette.skrl.fi/fi/Info/Miten+mukaan.html

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja ringeten maailmaan!

RINGETTEKOULU