Ringettekoulu on luistelun alkeiden harjoittelua niin vasta ensi kertaa luistimille menijöille, kuin jo hieman luistelua harrastaneille lapsille. Opettelemme luistelua eteenpäin ja taaksepäin, pujottelua ja pysähtymistä. Ringettekoulussa lapsi oppii leikin kautta luistelemaan. Harjoittelun ohessa opetellaan myös ringeten alkeita. Keväisin osallistutaan jokavuotiseen ringettekouluturnaukseen.

Tule paikalle Malmin jäähallin (Talttakuja 6) pelaajaovelle viimeistään 11.00 - jääaika 11.15-12.00 (muuttunut 27.11 alkaen 15 min aikaisemmaksi).

Helsingin kaupunki on tukee ringettekoulua kaudella 2021-2022 joten toiminta on lapsille maksutonta. Ainoastaan ringettelisenssi tulee maksettavaksi -> Suomisport.fi. Ringettekoulussa on rajallinen määrä paikkoja joten lue ohje ja ilmoittaudu mukaan.

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin. (Ongelmatapauksessa voit olla yhteydessä sähköpostilla: ringettehelsinki@gmail.com)

Terkuin,

ringettekoulun rehtori Kirsi Tuomi

 

Mitä mukaan?

 

Mukaasi tarvitset vain teroitetut luistimet (mielellään nauhalliset hokkarit), kypärän (pyöräilykypärä käy alussa) ja talvihansikkaat. Jos ostat uuden kypärän, kannattaa ostaa oikea kypärä, ei kolmiomerkillä varustettua harjoituskypärää.

 

Mailan saat lainaksi ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähalli ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

 

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringetten pelaajia. Varsinainen valmennusvastuu ja opeteltavien asioiden toteutustapa kuuluu seuran junioripäällikölle. 

 

Tietoa ringetestä löytyy https://ringette.skrl.fi/fi/Info/Miten+mukaan.html

 

Tervetuloa tutustumaan ja oppimaan taitavaksi luistelijaksi ringeten parissa!

2020-2021 - RK.jpg
RINGETTEKOULU