top of page
LUISTELU- JA RINGETTEKOULU
Helsinki Ringeten ringettekoulu jatkuu Malmilla lauantaista 13.1.2024 lähtien. Ilmoittaudu alta mukaan tai tule suoraan hallille kokeilemaan!

Helsinki Ringeten luistelu- ja ringettekoulu on 3–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntakerho, jossa opitaan leikin ja hauskanpidon kautta luistelemaan ja harjoitellaan ringetessä sekä ylipäätään joukkuelajeissa tarvittavia taitoja. Tavoitteenamme on luoda lämmin ja kannustava ympäristö, jossa saa huoletta kokeilla, yrittää, onnistua ja epäonnistua. Keväisin osallistumme ringettekoulujen väliseen päätösturnaukseen. Ringettekoulussa voi joustavasti siirtyä tasoryhmästä toiseen, ja siitä edelleen joukkuetoimintaan taitojen karttuessa ja kiinnostuksen kasvaessa.

Aika ja paikka: Malmin jäähallilla lauantaisin klo 11.15-12.00. Suosittelemme tulemaan jäähallille 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua, jotta varusteiden ja kuulumisten vaihtoon jää mukavasti aikaa. Jäällä toimimme suurimmaksi osaksi ryhmissä, jotta jokainen lapsi saa omalle taitotasolleen sopivaa ja itselleen mieleistä tekemistä.

Kevätkauden hinta on 59€ (+ringettelisenssi). Vuoden 2024 ringettekoulun kevätkausi jatkuu huhtikuulle asti ja huipentuu vuosittain järjestettävään ringettekoulujen päätösturnaukseen. Jokaiselle Helsinki Ringeten luistelukoulun uudelle tulokkaalle tarjotaan kaksi ilmaista kokeilukertaa ennen, kuin sitovaan toimintaan osallistumisesta tarvitsee päättää.

Sitovaan luistelukoulutoimintaan mukaan tulevalle lapselle tulee hankkia ringettelisenssi (löytyy sekä vakuutuksettomana että vakuutuksellisena, hinta 1528€). Ringettelisenssi mahdollistaa osallistumisen viikoittaisten ringettekoulujäiden ohella muihin seuran sekä Ringetteliiton tapahtumiin (esim. PeliBailut ja kevään päätösturnaus). Lapset eivät ole vakuutettuja seuran taholta. Ringettelisenssi ostetaan Suomisport.fi -palvelusta. Paikan päällä kopissa pystymme myös ohjeistamaan lisenssin ostamisessa.

Tulkaa tutustumaan, josko meidän juttu olisi myös teidän juttu!

Rekisteröi lapsesi seuran MyClub-järjestelmään alla olevan linkin kautta. Luotuasi lapsellesi tunnukset pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin. Vaihtoehtoisesti treeneihin voi tulla kokeilemaan ilman etukäteisilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan toivottaa

ringettekoulun rehtori Paula Mikkola (ringettekoulu@helsinkiringette.fi)

For the information on our ringette and skating school in English, check here!

Rehtorin varustelista

 

Pakolliset:

 

Tärkeät:

  • Hanskat

  • Kevyt takki ja vettähylkivät housut

  • Juomapullo


Suositellaan lisäksi:

  • Kaulasuoja

  • Polvisuojat

  • Kypärään kiinnitettävä ristikko

Mailan saa käyttöön ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähallissa ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringeten pelaajia. Luistelukoulun ja juniorijoukkueiden valmennustoiminnasta vastaa seuran junioripäällikkö. 

Tietoa ringetestä lajina löytyy ringetteliiton sivuilta

Tervetuloa mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa!

opi_luistelukoulu.jpeg

Psst! Ringettekoulun toimintaa ja uutisia voit seurata ottamalla haltuun seuran somekanavat:

Instagram: @helsinkiringette

Facebook: Helsinki Ringette

A_edited.jpg

Maksullinen
parkkis

Lisenssin osto-ohje:

Avaa linkki Suomisport.fi

-> kirjaudu/rekisteröidy

-> osta lisenssi/pelipassi

-> valitse henkilö

-> hae laji: ringette

-> valitse lisenssi (LK1 tai LK2)

-> valitse seura: Helsinki Ringette

-> maksa.

 

Lisenssin oston jälkeen MyClub-jäsentiedot täydennetään lisenssitiedolla kohtaan LISENSSI-ID.

Yhteistyössä

Terapiste.webp
bottom of page