Ringettekoulu on luistelun alkeiden harjoittelua niin vasta ensi kertaa luistimille menijöille, kuin jo hieman luistelua harrastaneille lapsille. Opettelemme luistelua eteenpäin ja taaksepäin, pujottelua ja pysähtymistä. Ringettekoulussa lapsi oppii leikin kautta luistelemaan. Harjoittelun ohessa opetellaan myös ringeten alkeita. Keväisin osallistutaan jokavuotiseen ringettekouluturnaukseen (jos korona suo). Ringettekoulun pitkä oppimäärä antaa hyvän pohjan liittymiselle joukkueeseen (G, F, E). Luistelukoulu on kaikille, joukkuetoiminta ringetessä toistaiseksi vain tytöille.

Kevätkaudella 2022 jakaudutaan kahteen ryhmään:

Vasta-alkajat 11.15 - 12.00 (enemmän luistelun alkeita ja leikkejä)

Edistyneemmät 12.00 - 12.45 (enemmän luistelutekniikkaa ja pienpeliä)

Järjestelemme ryhmiä kauden aikanaki siten, että jokainen lapsi olisi lähinnä oman tasoisessa ryhmässä.

Tule paikalle Malmin jäähallin (Talttakuja 6) pelaajaovelle (katso kuva) viimeistään 15 minuuttia ennen ryhmäsi alkua (11.00 jos jääaika 11.15 ja 11.45 jos jääaika 12.00). Vallitsevien (18.1) koronarajoitusten vuoksi vanhemmat eivät valitettavasti voi tulla katsomaan harjoituksia. Lapsen saattaminen hallin sisätiloissa edellyttää +12 vuotiailta maskin käyttöä.

Helsingin kaupunki on tukee ringettekoulua kaudella 2021-2022 joten toiminta on lapsille maksutonta. Vanhemman tulee kuitenkin hankkia osallistuvalle lapselle ringettelisenssi (5 euroa vakuutukseton, 15 euroa vakuutuksellinen). Ringettelisenssi ostetaan Suomisport.fi palvelusta.

 

Ringettekoulussa on rajallinen määrä paikkoja joten lue ohje ja ilmoittaudu mukaan jos meidän juttu on teidän juttu!

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin. (Ongelmatapauksessa voit olla yhteydessä sähköpostilla: ringettehelsinki@gmail.com)

Terkuin,

ringettekoulun rehtori Kirsi Tuomi

 

Mitä mukaan?

 

Mukaasi tarvitset vain teroitetut luistimet (mielellään nauhalliset hokkarit), kypärän (pyöräilykypärä käy alussa) ja talvihansikkaat. Jos ostat uuden kypärän, kannattaa ostaa oikea kypärä, ei kolmiomerkillä varustettua harjoituskypärää.

 

Mailan saat lainaksi ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähalli ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

 

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringetten pelaajia. Varsinainen valmennusvastuu ja opeteltavien asioiden toteutustapa kuuluu seuran junioripäällikölle. 

 

Tietoa ringetestä löytyy täältä!

 

Tervetuloa tutustumaan ja oppimaan taitavaksi luistelijaksi ringeten parissa!

A_edited.jpg
2020-2021 - RK.jpg
RINGETTEKOULU