top of page

 

TOINEN PERINTEINEN LUISTELUKERHO PIDETÄÄN JÄLLEEN PUKSUN TEKOJÄÄLLÄ JOULUKUUSSA (ja vähän tammikuussakin...)!

Kuuma Tipsi jos et jaksa odottaa:

Ringettekouluun Malmin lauantaiaamupäivään mahtuu ja kausi on käynnissä!

Helsinki Ringeten luistelukerho pidetään Pukinmäen tekojääkaukalossa sekä loppuhuipentuma Malmin jäähallissa. Luistelukerho on maksuton mutta sinne on ilmoittauduttava. Otamme vastaan ensimmäistä 50 ilmoittautumista.

Kerho alkaa vasta 8.12, jää ei ole auki ja 1.12 vuoro on peruttu.

Kerhokerrat (5) torstaisin 17-18: 8.12, 15.12, 22.12, 29.12, 5.1.

Jääaika 17-18, koppiin viimeistään 16.45.

Loppuhuipentuma Malmilla: tämä tarkentuu vielä

Aikuisten jääaktiviteetti: 15.12. Aikuisten Ringettekoulun toimesta. Luitimet, kypärä, kerrospukeutuminen.

 

Luistelukerho on tarkoitettu 4-8 vuotiaille lapsille. Kerhosta on ponnistettu joukkueeseen suoraan ja ringettekoulun kautta. Salainen tavoitteemme on saada ringettejengeihimme uusia pelaajia sekä saada kaikille lapsille positiivisia luistelukokemuksia.

 

Kelpoisuusvaatimuksen voi opetella kotona ennen kerhoa: osaa seistä luistimilla kannattelematta. Kerhossa opitaan yhdessä luistelun alkeita lapsentahtisesti: kaatumista, nousemista, eteenpäin ja jopa taaksepäin luistelua, pysähtymistä. Jäällä touhutaan erilaisten leikkien parissa aika leppoisassa tunnelmassa, kulloisenkin sään armoilla. Kerhossa tutustutaan myös ringetteen ja päästään heti pelaamaankin. 

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet luistelukerhon tapahtumiin. Helsinki Ringette hakee tukea Helsingin kaupungilta kerhon järjestämiseen, kerho on maksuton.

 

Kysyttävää? Sivun oikeassa alakulmassa olevan chat-boxin kautta saat meihin tarvittaessa yhteyden lisätietoja varten. Nous parlons français aussi.

Terkuin,

luistelukerhon ohjaajat

Luistelukerho-2022.png

 

Miten varustaudun?

Luistelukerho pidetään ulkona joten pue lapsi säänmukaisesti ja riittävän lämpimästi, myös tuulen vaikutus huomioiden. Käsineet mielellään vettä hylkivät, ja kypärämyssy jos löytyy. Luistelukerhoa pidetään säävarauksella: pakkasraja on 15 astetta, kovalla sateella emme myöskään kerhoile. Peruutukset viestitään saman päivän aamuna. Olemme aika säänkestäviä, mutta kenttä voi mennä kiinni sateesta johtuen.

Mukaan tarvitset: teroitetut jalkaan napakasti istuvat teroitetut luistimet, teräsuojat, sekä pakollisena kypärän, suosittelemme viime talvesta viisastuneena häkkikypärää. Luistelu ei ole useimmista lapsista aivan helppo nakki, oikea varustu on tärkeä. Keskipitkä oppimäärä luistimista luettavissa täältä.

 

Mukaan lämmintä juotavaa, varsinkin pakkasella termospulloon. Jos olet vasta hankkimassa luistimia, suosittelemme sovittamaan käytettyjä hokkareita, ilman kasvunvaraa. Omaa mailaa et tarvitse. Puksussa on käytössä asianmukainen lämmin pukukoppi sekä wc-tilat.

Ringettekerhon ohjaajina toimii pääosin Helsinki Ringeten 12-14 vuotiaat D-junioritytöt. Luistelukerhotapahtumissa on aina mukana vähintään yksi vastuullinen aikuinen. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestävän tahon puolelta, suosittelemme vakuutuksellisen ringettelisenssin (15 Euroa) hankkimista.

 

Tietoa ringetestä löytyy Ringetteliiton sivuilta. Tervetuloa oppimaan taitavaksi luistelijaksi hyvässä seurassa!

Vapaaehtoinen lisenssin osto-ohje (vakuutuksellinen 15 Eur):

https://info.suomisport.fi/

Kirjaudu/rekisteröidy -> osta lisenssi/pelipassi -> valitse henkilö -> hae laji: ringette -> valitse lisenssi (LK1 tai LK2) -> valitse seura: Helsinki Ringette -> maksa. Lisenssin oston jälkeen MyClub jäsentiedot täydennetään lisenssitiedolla kohtaan LISENSSI-ID. Lisenssi on voimassa 30.6.2023 asti.

LUISTELUKERHO 2022-2023
bottom of page