PUKSUN KERHO ON TÄYNNÄ KAUDELLE 2021-2022

MALMIN RINGETTEKOULUUN MAHTUU!

Helsinki Ringeten luistelukerhoa pidetään Pukinmäen tekojääkaukalossa joulukuun alusta helmikuun loppuun torstaisin kello 17-18. Luistelukerho on maksuton mutta sinne on ilmoittauduttava. Otamme kerhoon kerrallaan korkeintaan 30 lasta.

 

Luistelukerho on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille. Kelpoisuusvaatimuksen voi opetella kotona ennen kerhoa: osaa seistä luistimilla kannattelematta. Kerhossa opetellaan yhdessä luistelun alkeita (kaatumista, nousemista, eteenpäin ja taaksepäin luistelua tekniikoin, pysähtymistä) erilaisten leikkien kautta. Kerhossa tutustutaan myös ringetteen ja päästään taitojen hieman karttuessa vähän pelaamaankin.

 

Joulukuun luistelukerho (TÄYNNÄ):

- joulukuun luistelukerho 2, 9, 16, 23, 30 joulukuuta (5 kertaa)

Tammikuun luistelukerho (TÄYNNÄ)

- 6, 13, 20, 27 tammikuuta (4 kertaa)

Helmikuun luistelukerho (TÄYNNÄ)

- 3, 10, 17, 24 helmikuuta (4 kertaa)

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet luistelukerhon tapahtumiin. Helsinki Ringette on saanut tukea Helsingin kaupungilta kerhon järjestämiseen, joten se on osallistujille maksuton.

 

Kysyttävää? Sivun oikeassa alakulmassa olevan chat-boxin kautta saat meihin yhteyden lisätietoja varten!

Terkuin,

luistelukerhon ohjaajat

iLMOITTAUDU TÄSTÄ!.gif

 

Miten varustaudun?

Luistelukerho pidetään ulkona joten pue lapsi säänmukaisesti ja riittävän lämpimästi, myös tuulen vaikutus huomioiden. Käsineet mielellään vettä hylkivät, ja kypärämyssy jos löytyy. Luistelukerhoa pidetään säävarauksella: pakkasraja on 15 astetta, kovalla sateella emme myöskään kerhoile. Peruutukset viestitään saman päivän aamuna.

Mukaan tarvitset: teroitetut jalkaan napakasti istuvat teroitetut luistimet, teräsuojat, sekä pakollisena kypärän. Luistelu ei ole useimmista lapsista aivan helppo nakki, oikea varustu on tärkeä. Keskipitkä oppimäärä luistimista luettavissa täältä.

 

Mukaan lämmintä juotavaa, varsinkin pakkasella termospulloon. Jos olet vasta hankkimassa luistimia, suosittelemme sovittamaan käytettyjä hokkareita, ilman kasvunvaraa. Omaa mailaa et tarvitse. Puksussa on käytössä asianmukainen lämmin pukukoppi sekä wc-tilat.

Ringettekerhon ohjaajina toimii pääosin Helsinki Ringeten 12-14 vuotiaat D-junioritytöt. Luistelukerhotapahtumissa on aina mukana vähintään yksi vastuullinen aikuinen. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestävän tahon puolelta.

 

Tietoa ringetestä löytyy Ringetteliiton sivuilta. Tervetuloa oppimaan taitavaksi luistelijaksi hyvässä seurassa!

kerho2.PNG
LUISTELUKERHO 21-22 PUKINMÄKI