top of page
LUISTELU- JA RINGETTEKOULU

Helsinki Ringeten luistelu- ja ringettekoulu on 3–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntakerho, jossa opitaan leikin ja hauskanpidon kautta luistelemaan ja harjoitellaan ringetessä sekä ylipäätään joukkuelajeissa tarvittavia taitoja. Tavoitteenamme on luoda lämmin ja kannustava ympäristö, jossa saa huoletta kokeilla, yrittää, onnistua ja epäonnistua. Keväisin osallistumme ringettekoulujen väliseen päätösturnaukseen.

 

Ringettekoulussa voi joustavasti siirtyä tasoryhmästä toiseen, ja siitä edelleen joukkuetoimintaan taitojen karttuessa ja kiinnostuksen kasvaessa.

Koko syyskuu on ringettekoulussa nyt ilmainen! Maksuttomille kokeilukerroille osallistuminen ei sido kausimaksuihin.

Syyskauden hinta on 59€ (+ringettelisenssi 5€/15€). Syyskausi jatkuu joulukuun loppuun asti. Kevät- ja koko kausi huipentuu huhtikuussa järjestettävään päätösturnaukseen.

Aika ja paikka:
Malmin jäähallilla lauantaisin 2.9.2023 alkaen klo 11.15-12.00.

Suosittelemme tulemaan jäähallille 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua, jotta varusteiden ja kuulumisten vaihtoon jää mukavasti aikaa.

Jäällä toimimme suurimmaksi osaksi ryhmissä, jotta jokainen lapsi saa omalle taitotasolleen sopivaa ja itselleen mieleistä tekemistä. Ryhmien jakaminen muuttuu selkeämmäksi ensimmäisten kertojen jälkeen, kun ohjaajat oppivat tuntemaan lapsia.

Syyskuun jälkeen jatkuvaan, sitovaan luistelukoulutoimintaan mukaan tulevalle lapselle tulee hankkia ringettelisenssi (5€ vakuutukseton, 15€ vakuutuksellinen). Lapset eivät ole vakuutettuja seuran taholta. Ringettelisenssi ostetaan Suomisport.fi -palvelusta. Paikan päällä kopissa pystymme myös ohjeistamaan lisenssin ostamisessa.

Tulkaa tutustumaan, josko meidän juttu olisi myös teidän juttu!

Rekisteröi lapsesi seuran MyClub-järjestelmään alla olevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnukset, joilla pääset ilmoittamaan hänet ringettekoulun tapahtumiin. Mahdollisten kysymysten herätessä ota yhteyttä ringettekoulun rehtoriin.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan toivottaa

ringettekoulun rehtori Paula Mikkola (ringettekoulu@helsinkiringette.fi)

A_edited.jpg

Maksullinen
parkkis

Rehtorin varustelista

 

Pakolliset:

 

Tärkeät:

  • Hanskat

  • Kevyt takki ja vettähylkivät housut

  • Juomapullo


Suositellaan lisäksi:

  • Kaulasuoja

  • Polvisuojat

  • Kypärään kiinnitettävä ristikko

Mailan saa käyttöön ringettekoulusta. Muistathan pukeutua liikuntavaatteisiin. Jäähallissa ei ole kovin kylmä, joten paksuimpia talvivaatteita ei kannata laittaa päälle.

Ringettekoulussa ohjaajat ovat entisiä tai nykyisiä ringeten pelaajia. Luistelukoulun ja juniorijoukkueiden valmennustoiminnasta vastaa seuran junioripäällikkö. 

Tietoa ringetestä lajina löytyy ringetteliiton sivuilta

Tervetuloa mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa!

opi_luistelukoulu.jpeg

Psst! Ringettekoulun toimintaa ja uutisia voit seurata ottamalla haltuun seuran somekanavat:

Facebook: Helsinki Ringette

Instagram: @helsinkiringette

Lisenssin osto-ohje:

Avaa linkki Suomisport.fi

-> kirjaudu/rekisteröidy

-> osta lisenssi/pelipassi

-> valitse henkilö

-> hae laji: ringette

-> valitse lisenssi (LK1 tai LK2)

-> valitse seura: Helsinki Ringette

-> maksa.

 

Lisenssin oston jälkeen MyClub-jäsentiedot täydennetään lisenssitiedolla kohtaan LISENSSI-ID.

2020-2021 - RK.jpg
bottom of page