top of page

 

Tervetuloa Helsinki Ringeten kursseille. Pidämme lyhytkursseja eri teemoilla. Osa kursseista on maksullisia ja osa maksuttomia. Otamme kerhoihin aina rajallisen määrän osallistujia..

 

Hókkariluistelun lyhytkurssi on tarkoitettu 6-10 vuotiaille tytöille. Kelpoisuusvaatimuksena on aikaisempi luistelukokemus.  Kerhossa opetellaan yhdessä luistelun alkeita (kaatumista, nousemista, eteenpäin ja taaksepäin luistelua tekniikoin, pysähtymistä) erilaisten leikkien kautta. Kerhossa tutustutaan myös ringetteen ja päästään taitojen hieman karttuessa vähän pelaamaankin.

 

Joulukuun luistelukerho (ilmoittautuminen auki):

Rekisteröidy seuran MyClub järjestelmään allaolevan linkin kautta. Täyttämällä vaaditut kentät luot lapsellesi tunnuksen, ja pääset ilmoittamaan hänet tapahtumiin.

 

Kysyttävää? Sivun oikeassa alakulmassa olevan chat-boxin kautta saat meihin yhteyden lisätietoja varten!

Terkuin,

kurssien ohjaajat

iLMOITTAUDU TÄSTÄ!.gif

 

Miten varustaudun?

Luistelukerho pidetään ulkona joten pue lapsi säänmukaisesti ja riittävän lämpimästi, myös tuulen vaikutus huomioiden. Käsineet mielellään vettä hylkivät, ja kypärämyssy jos löytyy. Luistelukerhoa pidetään säävarauksella: pakkasraja on 15 astetta, kovalla sateella emme myöskään kerhoile. Peruutukset viestitään saman päivän aamuna.

Mukaan tarvitset: teroitetut jalkaan napakasti istuvat teroitetut luistimet, teräsuojat, sekä pakollisena kypärän. Luistelu ei ole useimmista lapsista aivan helppo nakki, oikea varustu on tärkeä. Keskipitkä oppimäärä luistimista luettavissa täältä.

 

Mukaan lämmintä juotavaa, varsinkin pakkasella termospulloon. Jos olet vasta hankkimassa luistimia, suosittelemme sovittamaan käytettyjä hokkareita, ilman kasvunvaraa. Omaa mailaa et tarvitse. Puksussa on käytössä asianmukainen lämmin pukukoppi sekä wc-tilat.

Ringettekerhon ohjaajina toimii pääosin Helsinki Ringeten 12-14 vuotiaat D-junioritytöt. Luistelukerhotapahtumissa on aina mukana vähintään yksi vastuullinen aikuinen. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestävän tahon puolelta.

 

Tietoa ringetestä löytyy Ringetteliiton sivuilta. Tervetuloa oppimaan taitavaksi luistelijaksi hyvässä seurassa!

kerho2.PNG
KURSSIT
bottom of page